Sera air 110 plus - помпа за въздух 110 л/ч
search
  • Sera air 110 plus - помпа за въздух 110 л/ч

Sera air 110 plus - помпа за въздух 110 л/ч

26,50 лв.
 

Sera компресор за въздух.

Гаранция: 24 месеца!

Количество
В наличност

  Стандартна доставка

Доставка с Еконт в рамките на 5 работни дни

Помпите sera air са особено мощни. Те са подходящи за подаване на въздух, за филтри работещи чрез въздух (например sera L 60) или за задвижване на декоративни елементи.

sera усъвършенства популярните мембранни помпи за въздух за аквариуми и градински езера: Трите помпи с дълъг живот от серията Плюс сега са по малки и по мощни от техните предшественици. Освен това, те са енергоспестяващи, тъй като новата версия консумира 33 % по малко енергия!

Трите модела от серията " air plus" са не само по ниски и с нов дизайн, но те са с подобрени технически характеристики. Вътрешната конструкция е основно променена. При моделите 'air 275 R plus' и 'air 550 R plus' намаляването на консумираната мощност ( 4 W вместо 6 W и 8 W вместо 12 W) води до намаление на консумацията на еленергия с 33 % в сравнение с предишния модел. Подобрения материал на мембраната води до по високо налягане, а филтъра за постъпващия въздух е лесно достъпен сега.

Бонус: Заедно с помпичката е включен е безплатно обратен клапан. Освен това, в зависимост от модела са включени и няколко Y разклонителя за различни цели, например за различни декорации, опериращи с въздух.

Техническо описание

Гаранция
24 месеца
Изходи
1

Оценки

Няма отзиви за този продукт

Напишете коментар

Sera air 110 plus - помпа за въздух 110 л/ч

Sera компресор за въздух.

Гаранция: 24 месеца!

Напишете коментар