sera siporax Professional - 1 литър
search
  • sera siporax Professional - 1 литър

sera siporax Professional - 1 литър

38,80 лв.
 
  • Максимална оптимизация на биологичната филтрация
  • за 200л вода
Количество
Последни бройки

  Стандартна доставка

Доставка с Еконт в рамките на 5 работни дни

Оригиналният sera siporax Professional е подходящ за използване както в сладка, така и в солена вода, както и в езерото. Независимо от вида на филтъра (вътрешен/външен/съмп) той максимизира повърхността за биологична филтрация и осигурява оптимален субстрат за заселване на нужните филтърни бактерии. sera filter biostart включен в комплекта съдържа пречистващи бактерии за незабавно, биологично активиране на sera siporax Professional и стартиране на разграждането на замърсяванията във водата.

Филтрацията и процесите на разграждане в грунда на дъното са много важни в естествените води. Органичните отпадъци се разграждат от микроорганизми в естествен цикъл до хранителни вещества за растенията – замърсители като амоний, нитрити и нитрати са премахнати. Тъй като в природата количеството отпадъци е малко в сравнение с големите обеми вода, дъното е достатъчно за живот на достатъчен брой микроорганизми.
Аквариума побира биотоп в много по-малко пространство. За това е необходимо максимално да увеличим мястото за живот на бактериите, за да осигурим пълно и безопасно разграждане на органичните отпадъци.
sera прави това перфектно като представи уникалния, високо ефективен филтърен материал sera siporax.

За разлика от другите продукти на пазара, sera siporax съдържа синтеровано стъкло. Уникален материал с триизмерни пори. Това позволява максимално увеличаване на повърхността. В същото време фините пори осигуряват идеални условия за бактериите, които разграждат замърсителите. заселване. Отворената система позволява покрай бактериите постоянно да преминава вода, така разграждането на отпадъците е максимално ефективно. Нещо повече уникалната пореста структура позволява самопречистване на филтърния материал и осигурява дълготрайно ползване.
В комбинация със специални бактерии,sera siporax изпълнява много други специални задачи, като профилактика срещу водораслите или  постоянно кондициониране на водата.

Техническо описание

Филтърна медия за
Биологична филтрация

Оценки

Няма отзиви за този продукт

Напишете коментар

sera siporax Professional - 1 литър

  • Максимална оптимизация на биологичната филтрация
  • за 200л вода

Напишете коментар