Магазин

Създадохме aquascape.bg с идеята да предоставя едно уникално място за страстни акваристи и ценители на красотата на подводния свят. Нашият онлайн магазин се отличава с богатия си асортимент и непреходната преданост към изкуството на акваристиката. В нашия магазин клиентите могат да открият не само уникални и ръчно изработени продукти, които създаваме с грижа и вдъхновение, но и широка гама от аквариумни растения и висококачествени продукти, предоставяни от водещи световни фирми в областта на акваристиката.

Услуги

Една от нашите гордости е нашата специализация в изработката на персонализирани аквариуми, разработени и създадени специално за нашите клиенти. Ние съчетаваме изкуството на акваскейпа с инженерния дизайн, с цел да създадем уникални и впечатляващи аквариумни композиции, които не само отговарят на индивидуалните желания и стилове на нашите клиенти, но и превъзхождат техните очаквания.

Професионална консултация

Освен продуктите и услугите, които предоставяме, ние също така сме посветени на образованието и подкрепата на акваристичната общност. Предоставяме професионални съвети и насоки, помагайки на нашите клиенти да поддържат и развиват своите аквариуми. Нашата мисия е да подпомогнем любителите на акваристиката да постигнат перфектния воден свят в собствените си аквариуми с лекота.